Congres / Presentatie

Het schip gebruikt als reclame object of billboard voor productpresentaties of een congres © rederij Quo VadisVolledig verzorgde congressen: met 1 of meer schepen ergens langs de Schelde, in Zeeland of langs het IJsselmeer of de Waddenzee.

 

Wij kennen de schepen;
Wij kennen de bemanningen;
Wij kennen de wallokaties;
Wij kennen de mogelijkheden ...

Een bedrijfspresentatie of productpresentatie tijdens meerdaagse bijeenkomsten © rederij Quo Vadis 

...om een perfect congres tot 500 personen te organiseren.

 

Zakendoen in maritiem winterse sfeer

Nieuwjaarsreceptie, kerstborrel, personeelsfeest, relatiemarketing, bedrijfsevenement, presentatie, jubileum, hotelovernachtingen.

 

De grootste en meest imposante schepen van Nederland liggen vanaf november tot maart afgemeerd in verschillende havens in Nederland. U kunt deze accommodaties het hele jaar inzetten voor o.a. conferenties, recepties, presentaties, bedrijfsfeesten, cursussen of overnachtingen in maritieme sfeer.

De scheepsbar blijft voor u open, en het schip blijft exclusief voor u zelf © rederij Quo Vadis 

Deze maritieme sfeer geeft u de gelegenheid om de dagelijkse beslommeringen los te laten, zodat u zich kunt concentreren op wat die dag belangrijk is. Tussen de formaliteiten door, of erna, kunt u een frisse neus halen aan dek, ontspannen in de stad,een wandelingetje maken, of het avondleven induiken. Ieder schip en iedere haven heeft zijn eigen mogelijkheden.

 

Betreft het een meerdaagse bijeenkomst, of wilt u na het diner niet meer naar huis rijden, dan bieden de kamers aan boord alle De witte brigade zorgt ervoor dat u  kunt genieten van culinaire hoogstandjes © rederij Quo Vadiscomfort voor een aangename overnachting. De scheepsbar blijft voor u open, en het schip blijft exclusief voor u zelf.

 

Natuurlijk mag het u op culinairgebied ook niet ontbreken. De witte brigade zorgt ervoor dat u op de momenten van rust en ontspanning kunt genieten van culinaire
hoogstandjes
. De kombuis van toen is nu een haute cuisine waar de heerlijkste gerechten worden bereid.Van gezellige koffietafels tot gulle Captains Diners en van exquise borrelhapjes tot uitgebreide buffetten. Alles bereidt door gediplomeerde koks en geserveerd door een vakkundig team.

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •