Cruise met de Kapitein Anna

Cruise met raderboot de Kapitein Anna © Hubert KraaivangerEen charter aan boord van "Kapitein Anna" is genieten. Genieten van het varen met een historisch schip uit de tijd van de Titanic, de ruimte en rust van het water, het heerlijke eten, de oude steden, musea en de activiteiten welke we op de wal organiseren. Naast bootcharters op maat, organiseren we ook cruises waarop individuelen kunnen aanmonsteren, de Gouden Cirkel Cruise.

 

Gouden Cirkel Cruise

De Gouden Cirkel Cruise Oude en pittoreske havensteden langs de voormalige Zuiderzee © rederij Quo Vadisis een midweek ontspannend varen op de voormalige Zuiderzee aan boord van raderbot "Kapitein Anna". Onderweg bezoekt u oude en pittoreske havensteden met een gouden historie, interessante musea en andere highlights. De ideale combinatie van ontspanning en beleving!

 

De enthousiaste bemanning staat van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat voor u klaar, en zorgt voor culinaire hoogstandjes. Niet alleen tijdens het ontbijt, de lunch en het diner, maar ook tijdens de bijzondere versnaperingen tussendoor.

 

De informele sfeer, het varen, de rust, de ruimte, het water, het eten en de bijzondere ambiance van dit historische schip zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

 

Programma (voorbeeld)
Hollandsche IJssel voor Ouderkerk (cc) SJ de WaardAanmonsteren op maandag vanaf 9.00 uur in de haven van Lelystad. Ontvangst met koffie/thee en scheepskoek. Om 10.30 uur vertrekken we voor de eerste vaartocht naar

Enkhuizen. Hier brengen we van 15.00 tot 17.00 uur een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Na de rondleiding is er een ontvangst met oesters en dimsum hapjes. In de avond is er de mogelijkheid voor een rondwandeling langs de mooiste plekjes van Enkhuizen.
Op dinsdagochtend varen we verder naar Stavoren, waar het Vrouwtje al naar ons uitkijkt. Een bijzondere dinerlocatie aan dek in Hoorn © rederij Quo VadisZe bewaakt de fietsen die voor ons klaarstaan voor een fietstocht door het mooie Gaasterland. Er zijn verschillende routes uitgezet. Op elke route vindt u eenterras waar koffie met appelgebak voor u klaar staat.
Op woensdag meren we aan in Lemmer. In de middag gaan we boerengolfen op een prachtige lokatie aan het Tjeukemeer. ’s Avonds na het diner vindt er aan boord een wijnproeverij plaats.
Op donderdag maken we een ontspannen vaartocht terug naar Lelystad. Onderweg meren we aan in de haven van Urk, waar we de verse vis inkopen voor een feestelijk lunchbuffet aan boord.
Aankomst in Lelystad om ca. 16.00 uur. Het meedoen aan de activiteiten is niet verplicht. Ontspannen aan boord met een goed boek of een eigen invulling van het walprogramma kan ook.

Vertrekdata: Iedere maandag in de maanden juli en augustus (onder voorbehoud).

 

Kosten
De prijs bedraagt € 695,-p.p.


Kinderen tot 14 jaar krijgen 50% korting op de arrangementsprijs. In de prijs zijn alle kosten voor het schip, de begeleiding, uitgebreide catering, koffie/thee, frisdranken en entrees inbegrepen. Prijs is op basis van een verblijf van twee personen per tweepersoonskamer. Vertrek en aankomsthaven is Lelystad.

 

De Gouden Cirkel Cruise is ook voor een gezelschap te boeken. U kunt dan zelf in overleg met ons uw bestemmingen bepalen. Vraag ernaar! Andere bestemming die tot de Gouden Cirkel behoren zijn bijvoorbeeld: Hoorn, Medemblik, Kampen, Volendam, Monickendam, Marken, Makkum. (zie ook de kaart op de pagina Vaargebied Kapitein Anna, de gouden stippen)

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •