Hotelkamers

 

2 Persoons hotelkamers met comfortabele bedden © rederij Quo VadisDe mooiste hotelkamers op het water in elke door u gewenste haven. De schitterende kamers, stijlvolle lounges en de ambiance van een historisch schip geven een bijzondere beleving voor overnachtingen en ontvangsten.

 

De vaste ligplaats is de NDSM-pier in Amsterdam Noord, waar hotelkamers beschikbaar zijn voor overnachting als de Kapitein Anna niet verhuurd is aan een groep. Bel ons (0655 345 911) voor beschikbaarheid en prijzen. U slaapt op de mooiste plek in Amsterdam Noord met uitzicht op het IJ en de voorbijvarende scheepvaart en uitstekend bereikbaar met Openbaar Vervoer.

 

Het schip is ook in zijn geheel te huur. Informeer voor de prijzen. U heeft het schip helemaal tot uw beschikking!


Ook hier heeft kunt weer de exclusieve beschikking over de locatie hebben. Door het inzetten van meerdere naast elkaar gelegen schepen bestaat de mogelijkheid voor de ontvangst van grotere groepen.

 

Hotelkamers met eigen badkamer met douche en toilet © rederij Quo VadisBenedendeks beschikt de "Kapitein Anna" over 12 slaapkamers met comfortabele bedden. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Er zijn 2 1-persoonshutten en de overige hutten hebben 2 bedden. De hutten zijn geheel in stijl van begin vorige eeuw.

 

 

De hutindeling van de hotelkamers aan boord van de Kapitein Anna (klik voor een vergroting)

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •