Hotel overnachting

 

Nieuw sinds de verbouwing is dat de "Kapitein Anna" ook uitstekend geschikt is
voor hotelovernachtingen tijdens beurzen, bruiloften of congressen.
2 Persoons hotelkamers met comfortabele bedden © rederij Quo VadisHet hele jaar door kan ze gehuurd worden als hotel, overal in Nederland, voor zover bereikbaar over het water.

 

De vaste ligplaats is de NDSM-pier in Amsterdam Noord, waar hotelkamers beschikbaar zijn voor overnachting als hotelschip Kapitein Anna niet verhuurd is aan een groep. Bel ons (aan boord: 0649 934 651 of bel Ton: 0655 345 911) voor beschikbaarheid en prijzen.

 

Het schip is ook in zijn geheel te huur. Informeer voor de prijzen. U heeft het schip helemaal tot uw beschikking voor uw gezelschap!

 

De scheepvaart uit begin 20e eeuw dienst als decor in deze luxe ambiance © rederij Quo VadisNa een drukke dag komt u aan boord van de 2 Persoons hotelkamers met comfortabele bedden en wasmeubel, douche en toilet © rederij Quo Vadis"Kapitein Anna" tot rust met een smakelijke maaltijd of een drankje aan de bar. U kunt 's avonds ook uw relaties uitnodigen voor een informele bespreking of met uw medewerkers onderling de werkzaamheden van de dag evalueren.

 

Met de scheepvaart uit begin 20e eeuw als decor voor ontmoetingen in een luxe ambiance zorgen uw hofmeester en zijn assistenten dat het u aan niets ontbreekt, zodat u zich Ook twee 1 Persoons hotelkamers met comfortabel bed © rederij Quo Vadisonbekommerd kunt ontspannen of vergaderen.


Benedendeks beschikt de “Kapitein Anna” over 12 slaapkamers met comfortabele bedden. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. De hutten zijn met mooie mahoniehouten paneelbetimmeringen afgewerkt. Naast 10 2-persoonshutten hebben we ook 2 1-persoonshutten. Alle hutten zijn geheel in stijl van begin vorige eeuw.

 

De hutindeling van de hotelkamers aan boord van de Kapitein Anna (klik voor een vergroting)

 

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •