Inspirerend Vergaderen op een schip

(leuk is effectiever)

Succesvolle vergadering in een inspirerende nautische omgeving © rederij Quo VadisVoor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende omgeving een absolute vereiste. De Kapitein Anna biedt u die omgeving. Op basis van uw wensen wordt een vaar- en vergader programma gemaakt, waarbij het niet erg is als uw vergadering uitloopt. De bemanning vaart het schip, of licht het anker, zodat u ongestoord en in alle rust kunt vergaderen. Tussen de vergaderingen door kunnen de deelnemers even hun hoofd vrijmaken, uitwaaien of rustig met een drankje in de hand hun standpunten overdenken. Is er meer tijd tussen de vergaderingen beschikbaar dan voeren wij graag een aantal van onze workshops op het gebied van teambuilding uit.

 

Volendam is een van de bestemmingen van een dagtocht © rederij Quo VadisSuper ontspannend, leuk en effectief.
Overdag en ’s avonds kan er aangelegd worden in een historische havenplaats voor een rondwandeling. Maar rustig overnachten op het midden van het water is ook mogelijk.

Goed en lekker eten hoort hierbij. De enthousiaste bemanning staat van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat voor u klaar, en zorgen voor culinaire hoogstandjes. Niet alleen tijdens
het ontbijt, de lunch en het diner, maar men zorgt ook voor bijzondere versnaperingen tussendoor. De informele sfeer, de ruimte van het water, de uitstekende service en de beslotenheid van een schip zorgen ervoor dat uw vergadering rendeert.

Vergaderarrangementen        
  8 uurs 12 uurs 24 uurs 32 uurs
Winterperiode
€ 70,- € 110,- € 185,- € 225,-
Zomerperiode (ma t/m do)
€ 120,- € 165,- € 235,- € 295,-
 

In de prijs zijn alle kosten voor het schip, begeleiding, uitgebreide catering, koffie/thee en softdrinks inbegrepen. Prijzen zijn p.p. en gebaseerd op 20 personen en accommodatie op basis van een tweepersoons kamer (Eenpersoons kamers op aanvraag) en exclusief BTW.

 

Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen en fouten.
Alle prijzen zijn in euro en exclusief 6% btw


prijzen per 1 januari 2014

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •