Kapitein Anna exploitatie BV

In 2015 is Rederij Quo Vadis verder gegaan als Kapitein Anna exploitatie BV. Het bedrijf bestaat sinds 1996 en heeft een aantal zeilschepen opgebouwd die de onbetwiste top vormden op het gebied van luxe en kwaliteit van de schepen en het service niveau!

 

In 2013 is rederij Quo Vadis weer een nieuwe uitdaging aangegaan met de verbouwing en exploitatie van de "Kapitein Anna" (voorheen Kapitein Kok). Ze werd tijdens Sail Kampen met Pasen 2014 officieel in de vaart genomen.

 

De sfeer aan boord wordt bepaald door de schitterende ambiance en verzorging op hoog niveau, alles echter zonder onnodige stijfheid. Het schip wordt verhuurd voor seminars, trainingen, incentives, presentaties, bruiloften/partijen, meerdaagse tochten, hotelovernachtingen en bedrijfsuitjes. Door de grote verscheidenheid aan opdrachten blijft de bemanning enthousiast en gemotiveerd om de doelstellingen van de opdrachtgever waar te maken.

 

Kapitein Anna Exploitatie BV
Westwal 9
5211 DB 's-Hertogenbosch

073-612 54 33 / 0655 345 911 (Ton Schellekens)

Bedrijfsuitje op een klassieke raderboot hier bij Bolnes op de Maas als Kapitein Kok © rederij Quo Vadis Gezellig samen in de ruime salon tijdens een incentive © rederij Quo Vadis Incentive voor staf, kader of andere personeelsleden... © rederij Quo Vadis Incentive aan boord van klassiek schip Kapitein Anna © Ben van der Westen www.shipphoto.nl

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •