Catering aan boord van de Kapitein Anna 2017

Luxueuze diners, menu´s, buffetten en arrangementen © rederij Quo Vadis

Het schip heeft een goed geoutilleerde horecakeuken met een veelzijdige top-kok.


Catering kan op alle gewenste niveau's verzorgd worden. Bij wijze van spreken van een simpele gehaktbal tot luxe kreeft en oesters.

 

De chef-koks kopen per tocht alle ingrediënten in en koken aan boord. Hierdoor is alles vers en is een top kwaliteit mogelijk. U kunt kiezen uit onze zeer uitgebreide cateringlijst. Een menu volledig samengesteld naar uw wensen is voor onze topkoks Van een simpele gehaktbal tot luxe kreeft en oesters © rederij Quo Vadis echter ook geen probleem. Ze adviseren u graag!

 

(prijzen zijn excl. BTW, onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten
 en gelden t/m 31-12-2017)

 

 

 

Welkom aan boord

spring direct naar een
onderdeel van uw keuze:

Ontvangst met

Cupcake € 2.40
Krentenwegge € 1,00
Bonbons € 1.50
Scheepskoek € 2.95
Saucijzenbroodje € 3,60
Appeltaart met slagroom € 3.00
Petitfours € 3.00
Gesorteerd gebak € 3.80
   
Feestelijk welkom  
Schippersbitter € 2.50
Cocktail (alcoholvrij) € 3.25
Kir Royal € 4.50
Glas Cava S.A. € 4.50
Moët et Chandon Champagne, per fles € 62.40

 

Ontbijten

 

Morgendauw € 18.60

Een assortiment luxe brood waaronder, witte bollen, vloercadetten, maanzaadbroodjes, sesambollen, tijgerbollen, maïsbrood, suikerbrood, krentenwegge, croissants en mueslibolletjes. Te beleggen met verse vleeswaren zoals: eigen gebraden rosbief, kalfsfricandeau, Gelderse achterham, gebraden kiprollade en boerensalami. Verschillende soorten zoet broodbeleg, jam, marmelades, honing, jonge, oude en komijnenkaas. Verder serveren wij roereieren met gebakken spek. Ook cereals zoals muesli, cornflakes melk en yoghurt horen daarbij en natuurlijk is er een verse fruitsalade.

 

Continentaal € 12.20

Hollandse gesneden brood wit en bruin. Croissants, ham, oude en jonge kaas, marmelade of jam. Zoet broodbeleg. Gekookte eieren, yoghurt en melk met cereals

Brunch Kapitein Anna € 29.50

Op het buffet staat voor u klaar: een schaal met handfruit, volkoren- en meergranen brood, wit brood, krenten- en suikerbrood, mini croissants, koffiekoekjes, chocolade koekjes, verschillende soorten broodjes, maïsbollen, notenpuntjes, sesam- en maanzaadbroodjes. Te beleggen met gesneden achterham, runderrookvlees, rosbief, gebakken fricandeau. Gerookte zalm met dille, tonijnsalade van het huis, rauwkost met groene sla. Plakjes jonge en oude kaas, camembert met druiven, mozzarella met zwarte peper. Mon chou smeerkaas, soorten jam, honing en roomboter. Roereieren met gebakken spek. Witte bonen in tomatensaus. Gebakken worstjes. Cereals, yoghurt, karnemelk en een verse fruitsalade.

 

Champagne ontbijt € 30.75

Champagne in ijs voor een knallend en feestelijk begin van de dag. Ontbijt 'morgendauw' aangevuld met gerookte zalm en kleine appelflensjes met maple siroop en natuurlijk volop Champagne. Een bijzonder ontbijt voor een extra feestelijke gebeurtenis.

 

Wellness ontbijt € 20.25

Verse vruchtensappen, Smoothie, verse fruitsalade, meergranen en volkoren broodsoorten, "light" kaassoorten en vleeswaren, magere yoghurt, muesli en cereals, er wordt een proteïne shake geserveerd en tevens een garnituur van diverse groenten zoals tomaat, komkommer en slasoorten.

Luxe ontbijten en lunches © rederij Quo Vadis


Lunch

   
Groente-, tomaten- of kippensoep als aanvulling bij de lunch € 4,50

 

Jaarsveld € 18.40

Bagels, wraps en broodjes uit de wereldkeuken. Vegetarische wrap met gegrilde mediterrane groenten met feta en tapenade van paprika. Wrap gevuld gerookte kip, guacamole , ijsbergsla en blackeye beans. Bagel met gravad lax, roomkaas, honing gezoete mosterdsaus en dille. Bagel met kruiden roomkaas, gedroogde tomaat en gerookte biefstuk met pijnboompitten en pesto. Landbrood met parmaham, mimosa, Parmezaanse shavings en basilicum.

 

Ameide € 19.50

Luxe en royaal belegde broodjes, zoals maïsbroodje met gerookte Schotse zalm, groene sla, crème fraiche, mierikswortel, ei en dille. Stokbroodje met gerookte biefstuk. Pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en kruiden olie, Waldkornbol met oude Reypenaer, Waldorfsalade, tomaat en noten. Kampioentje met romige brie, groene sla en zongedroogde tomaten. Harde maanzaadbol met boeren achterham, aardappelsalade en kappertjes. Meergranen broodje met gerookte kalkoen, gegrilde groenten en tapenade.

 

Culemborg € 19.80

Lunch buffet bestaande uit witte bollen, vloercadetten, maanzaad broodjes, sesam bollen, tijger bollen, maïsbrood, suikerbrood, krentewegge, muesli bolletjes en roomboter. Een royaal assortiment verse vleeswaren zoals pastrami, fricandeau, Gelderse achterham, Filet americain, gebraden rosbief en Ardenner paté, Reypenaer kaas en jonge Goudse kaas, verschillende marmelades en een Caprese salade en natuurlijk Van Dobben kalfskroketten.

 

Smörgåstorta

€ 8.80

Vrij vertaald een boterhammen taart , deze hartige taart wordt in Scandinavië voor de hoogtij dagen gemaakt, dus de perfecte oplossing voor events waar er eens wat bijzonders op tafel kan worden gezet. De taart wordt naar keuze gemaakt met vis, vlees of zelfs vegetarisch.

 

Rotterdam € 9.60

Bruin bolletje achterham, een wit bolletje jonge kaas en een broodje van Dobben kalfskroket.

Schoonhoven € 29.50

Luxe lunchbuffet bestaande uit:

 

  • verschillende soorten land en speltbrood
    met gezouten roomboter.
  • vegetarische Cous Cous salade, met bloemkool, geroosterde amandelen, koriander en gemarineerde kersentomaatjes
  • spinazie salade met knoflookcroutons en gorgonzola
  • quinoa salade met Fetakaas, tonijn en gemarineerde olijven en tomaten
  • roosjes van gerookte zalm
  • garnalen met appel dille in mayonaise saus
  • Serannoham met vijgencompote
  • gerookte biefstuk met Parmezaanse kaas
    op een aardappelsalade
  • grootmoeders in oud bruin gegaard suddervlees
  • gestoofde kabeljauw met mosselen en garnalen
  • aardappelgratin
  • Pandam rijst

 

High tea € 23.50
  • verschillende driehoek sandwiches
  • bonbons
  • diverse koekjes
  • Engelse scones met marmelade, clotted cream
  • mini saucijzenbroodje
  • Deense zoete broodjes
  • en een kopje bouillon
  • onbeperkt thee of, zo gewenst, met koffie

 

Vieruurtje € 12.50

Verschillende Deese koffiebroodjes en grote koeken. Tevens een assortiment bonbons. Cake, boterkoek, gevulde koeken en diverse soorten chocolade.

 

Soepen

Erwtensoep € 5,00
Bruine bonen soep € 5,00
Italiaanse pomodori soep
met kappertjes & ansjovis
€ 4.50
Groentesoep € 4.50
Kippensoep € 4.50
Portugese vissoep € 7.50
Bisque (kreeftensoep) € 8.50
Uiensoep € 5.50
Spaanse kikkererwten maaltijdsoep met chorizo € 8.50
Zaanse mosterdsoep met Hollandse garnalen € 6,50
Indiaanse linzensoep € 5,00
Vegetarische bospaddenstoelensoep € 5,50
Minestrone soep € 6,00
Tom kha kai, Thaise kippensoep met kokos € 6,50
Spinaziesoep met gerookte zalm en kwartelei € 7,50
Vegetarische courgette soep € 4,50

Keuzemenu´s

 

Ammerstol € 35,00

Caesar salade met foccacia croutons, Parmezaanse kaaskrullen, gebakken spekjes en gegrilde ingemaakte groenten (voor vegetariërs zonder spekjes mogelijk)


Parelhoenfilet met aardappel selderij mousseline, eigen jus met steranijs , roomgekookte asperges en kastanjechampignons


Crème bruleé van Bailey´s en Bourbon vanille en straciatella ijs

 

Bergstoep € 35,00

Tartaar van verse tonijn met Japanse Wakamesalade en wasibimayonaise


Saltimboca kalf schnitzeltjes met mozzarella, verse salie, Parmaham en Marsallasaus


Parfait van verse limoen met ingemaakte Amarene kersen en kruim van Cantucci koekjes

 

Liesveld € 37,00

Eenden marbré, geserveerd in een krokant bakje van rijst deeg en een zoete Engelse chutney

 

Gegrilde roodbaarsfilet met in knoflookolie gebakken paksoi gebruinde amandelen en in balsamiek gemarineerde honing tomaatjes, geserveerd met basilicumolie

 

Tartufo classico met butter scotch caramelsaus en een glaasje limoncello

 

Streefkerk € 39,00

Vlinder van gebakken gravad ax met honinggezoete mosterdsaus op mesclun geserveerd


Gegrilde ribeye van Waterlands Weelde met reuze boleet, gepofte trostomaatjes in een eigen jus van merg en rode wijn


Panna Cota met in crème framboise gemarineerde rode bosvruchten en kletskop

 

Waal € 48,00

Op een vanille stokje geregen Coquilles met een jus van sojasaus, sesamolie en gewokte lente uitjes en geroosterde knoflook


Kikkerbilletjes gebakken in Café de Paris boter met shiitake en groene asperges


Tournedos met gefrituurde zoete uienringen met verse primeuren en aardappeltaart, geserveerd met een Cognac pepersaus


Lemon cheese cake met kletskop en zomerfruit, afgemaakt met cassis coulis

 

Opperduit € 39,00

Huisgemaakte Zweedse gravad laxroos, met dillemosterdsaus en zuurdesem croutonse


Mini garnalen kroketje op een canapé geserveerd


Kalfsentrecôte met gevulde reuze champignon en tomatenjus afgemaakt met gefrituurde basilicumblaadjes


Parfait van  pure Callebout chocolade met Tia Maria saus


 

 

Slikkerveer € 42,00

Gamba's pil pil (warme gamba's in olijfolie gebakken met limoen, tomaat, knoflook en koriander) Wordt geserveerd met Turks pide brood


Knolselderij crêmesoep met uitgebakken Coppa Di Parma


Gegrilde boeuf blonde met een compôte van witlof, rode wijn en pepersaus. Met aardappeltaart en primeuren


Cappucino van donker chocolade-ijs, kokosroom en amaretti koekjes

Rederij op de Lek € 85,00

Dit menu kan ook worden geserveerd als een zogeheten walking diner, hier worden de gerechten, in plaats van uitgeserveerd aan tafel, voor het merendeel in de salon onder het oog van de gasten bereidt door onze chefkok. De gerechten worden daarna in de vorm van een staande receptie geserveerd op kleine bordjes.

 

  • Verse kreeft met een salade van selerie appel en roommayonaise
  • Cappucinno van wild bouilon met bospaddenstoelen en gerookte herteham
  • Gebakken kalfszwezerik met grove appelcider mosterd saus met gedroogde ontbijtkoek
  • Frisse spoom met champagne en limoensorbet
  • Gegrilde Dorade met coquille, gewokte spinazie en truffelhollandaise
  • Kalfstournedos met truffelaardappel, seizoensgroenten en Dordogne champignons en portjus
  • Mascarpone met stoofpeer, anijs sorbet en chocolade krullen

 

Kleine rederij € 55.00

Hetzelfde als boven beschreven, echter zonder de kreeft, zwezerik en de spoom.

 

Ron Blauw’s walking diner (sail 2010) € 49.00

  • Gazpacho
  • Ron Blaauw’s groentetuintje
  • Koningskrabsalade met limoencrème en groene kruiden
  • Gekonfijte gamba’s met citroen, oosterse salade van paksoi, sinaasappel en sesam
  • Kabeljauw met bouillabaisse en seizoensgroenten
  • Lamsnavarin met een lamskoteletje, aardappel-spekgratin en gemarineerde trostomaatjes
  • Frambozen met pannacotta van yoghurt en basilicum


Kleine buffetten

 

Schippersdiner € 28.40
  • oud Hollands runderstoofvlees met rode kool
  • Gelderse beenham geglaceerd met Zaanse mosterd en honing op een warme koolsalade
  • gehaktbal op grootmoeders wijze
    geserveerd in eigen jus
  • bloemkool met een papje
  • krielaardappel
  • gestoofde vis met spinazie in mosterdsaus
  • Hollandse haring op friseé sla met gehakte uitjes
  • tomaat/komkommersalade met een kruidendressing
  • aardappelsalade met kappertjes
  • aardappelgratin
  • molensteenbrood
  • gezouten Franse roomboter

 

Tienhoven €18.50
  • boerenkool met rookworst
  • zuurkoolstamppot met zuurkoolspek
  • rode kool met appeltjes
  • andijviestamppot met spekjes
  • sukadelapjes, geserveerd met hun eigen jus
  • appelcompôte
  • raasdonders met spek
  • saucijs

Willige Langerak € 29.40
  • Griekse salade met tomaten, feta,
    olijven, komkommer & ui
  • Toscaanse pasta salade
  • Noorse garnalen met appel, dille in een mayonaise saus
  • mesclun salade met knoflook croutons
  • scholfilet met verse spinazie gegratineerd
    met Hollandaise saus
  • in de oven gebraden varkensfilet
    met groene peperroomsaus
  • gerookte kiprollade met veenbessensaus
  • aardappel gratin
  • gemengde seizoensgroenten

 

 

Van de grill € 29.40
  • kogelbiefstuk
  • entrecôte
  • lamskotelet
  • kipsaté met pindasaus
  • krokant gegrilde zalmfilet
  • salade met cherrytomaatjes, mozzarella en basilicum
  • selderiesalade met sinaasappel en walnoten
  • wilde rucola en Parmezaanse shavings.
  • Griekse salade met Feta-kaas, gemarineerde
    olijven en tomaten
  • gebakken krieltjes
  • molensteen breekbrood
  • kruidenboter
  • al het vlees en vis wordt vergezeld
    door verschillende sausjes

Batavia € 24.80
  • saté ajam,
  • saté babi
  • saté garnalen
  • rengdan
  • garnituur van gebakken uitjes, atjar,
    seroendeng & kokos
  • komkommer salade
  • div. sambals, nasi, bami, verse ananas
  • sambal Goreng
  • sado gado boontjes
  • geserveerd met stokbrood.

 

Mediterraan € 24.80
  • Italiaans landbrood met Ailoli
  • roculla met Taleggio
  • cous cous salade met gegrilde groenten en gedroogde kersentomaatjes
  • Borlotti bonen salade met: tonijn, kappertjes, tomaat, ansjovis, olijven en scarmoza
  • ravioli met Parmaham, en een saus
    van Gorgonzola dulci
  • penne al matriciana pasta met een saus van gerookt spek, chilipeper, kappertjes, ui, tomaat
  • polpetine: gehaktballetjes in Napolitaans saus
  • tiramisu

 


Buffetten met luxe vlees en vissoorten © rederij Quo Vadis

Luxe Buffetten (vanaf 28 gasten)

 

Middelweg € 43.00
  • in kruiden gebakken rauwe tonijn
    met Japanse wakame zeewier salade
  • huis gemarineerde gravad lax,
    met Zweedse honing gezoete mosterdsaus
  • crostini met Parmaham en een salade
    van appel en selderij
  • salade van gegrilde kip met venkel,
    hazelnoten en zongedroogde tomaten
  • salade van haricots vert, gorgonzola,
    gepofte Cherry tomaatjes en conference peer
  • gebraden kalfsrosbief met weide champignons
    en marsala saus
  • gegrilde zeebaarsfilet met een antiboise
    van tomaat, verse basilicum en knoflook
  • in de oven gebraden parelhoenfilet
    met gebraiseerde zuurkool en een stoofpeertje
  • aardappel taart met mozzarella.
  • gemengde groenten
  • visterrine van zalm en kabeljauw

 

Sluis € 39.00
  • op eikenhout gerookte paling
  • beenham geserveerd met selderie salade
    met sinaasappel en noten
  • aardappelsalade met kappertjes.
  • gestoomde hele zalm met yoghurt mayonaise.
  • boerenpaté met cornichons en witlofmarmelade
  • volkoren vloerbrood met roomboter
  • runder stooflap met rode kool en appelmoes
  • gebakken visfilet met mosterdsaus
  • Aardappeltaart
  • malse runder entrecote
    met rode wijnsaus en sjalotjes
  • lLams file met rozemarijn, tijm en knoflook
  • krielaardappeltjes
  • verse seizoensgroente


Bolnes € 43,50
  • drie kleuren Visterrine
  • Hollandse haring op frisée salade met gehakte uitjes
  • salade van Noorse garnalen met appel
    in een zachte mosterddressing
  • 'gravad lax' gemarineerde Noorse zalm met dillekruid
  • fricandeau met een huisgemaakte Waldorfsalade
  • gebraden rosbief geserveerd met truffeljus
  • pastasalade met spekjes, pestodressing
    en gedroogde tomaten
  • ijsberg salade met gorgonzola en knoflookcroutons
  • aardappeltaart en gemengde groenten
  • dorade filet met een anti baise
    van tomaat en kappertjes
  • gebraden entrecote geserveerd
    met rode wijnsaus en Cebolla
  • verschillende soorten breekbrood en zoute boter

 

Lexmond € 39.40
  • salade van gerookte kip met fetakaas,
    zongedroogde tomaten, croutons kapper appeltjes
  • verschillende soorten salade met
    knapperige spekjes, peultjes, pijnboompitten
  • salade van garnalen en rivierkreeftstaartjes
    met dille, groene appel citroenmayonaise
  • huis gemarineerde Gravadlax
    met honinggezoete dille mosterdsaus
  • Italiaanse Parmaham met pesto,
    Parmezaanse kaas shavings
  • in de oven bereide vis filet met bladspinazie
    en beure blance saus
  • gebraden varkens fricandeau met een
    gebakken garnituur van ui, champignons en spekjes
  • lendenbiefstuk met uien compote en rode wijn glacé
  • sardappelgratin
  • verse seizoensgroenten.

 

 

 

De Hagen € 27.80

Gepresenteerd op oosterse wijze:

  • Kang Karee Kai: kip en aardappel in gele curry
  • Kai Kaprao; kipfilet met kousenband ui
    en paprika in oestersaus
  • Pad Pak: tofu met knoflook en verschillende groenten
  • Satay Mu: Thaise varkenshaas saté met zoete soja
  • Kung Phad met mamuang: roergebakken garnalen
    met cashewnoten
  • Yakatori; Japanse zoete kipsaté
  • Dajang Rendang; rundvlees in pittige kokossaus
  • Pad Thai; noedelsgerecht met groenten, pinda's en ei
  • Khao Pad; gebakken rijst met groenten en ei

 

Hoog Zandveld € 28.50

Grieks buffet met:

  • tzatziki: Griekse yoghurtsaus met komkommer
  • salade met Feta-kaas, gemarineerde olijven,
    paprika, komkommer, uienringen en tomaten
  • Griekse Artisjokhartensalade
  • girosvlees met pittige kruiden knoflooksaus
  • biftéki: kruidige gehaktballetjes
  • souvlákia: spiesjes van gemarineerd lamsvlees
  • moussaka: in laagjes bereide ovenschotel
    van gehakt en Aubergine  
  • kefalotyri: gegratineerde vis filet met uientomatensaus
  • gegrilde Mediterrane groenten
  • pide brood en Griekse knoflook olie

 

Vreeswijk € 38.00

Italiaans geïnspireerd buffet

  • vitello tonato
  • carpaccio met truffeldressing
  • prosciutto di Parma
  • bresaola met raketsla
  • coppa di Parma
  • caprese met buffel mozzarella, tomaat
    en verse basilicum
  • bruschetta met crema di carciofo (artisjok)
  • tris di Verdure 3 soorten groente op Siciliaanse wijze
  • penne regata met verse Vongole en Scampi
  • lasagne Bolognaise
  • ravioli met Peccorini kaas en tomatensaus
  • seizoensgroenten
  • ciabatta brood


Lekkerkerk € 46,00
  • zoute haring met zuur uitjes op frisee sla
  • gerookte zalm met mierikswortel, rode ui,
    kappertjes en dille kruid
  • verschillende soorten sushi met kikkoman en wasabi
  • kleine garnalen cocktail met papaja
    en whisky cocktailsaus
  • Romeinse salade met knoflook croutons en gorgonzola
  • salade van honingtomaatjes Picolini Mozzarella
    en verse basilicum dressing
  • marbre van gevogelte met preiselbeeren saus
  • Parmaham met vruchten chutney
  • kalfsborst met tonijnmayonaise
  • gebraden rosbief met truffeljus
  • boerderij hen met oesterzwam en vanillejus
  • scampi met kerrie tomaten stoof
  • gratin aardappelen
  • breekbrood
  • gezouten Franse boter

 

Chefkok Richard voor de luxe buffetten © rederij Quo Vadis


Borrelgarnituur en luxe hapjes

Deze worden per 5 pp besteld en aangeboden op een schaal door de kelner/serveerster

 

Dim Sum € 7.50

Verrukkelijke hapjes uit de Oosterse keuken. Gestoomd of gefrituurd, gevuld met kip, garnalen of varkensvlees met pittige sausjes. Vietnamese loempia met chilisaus, mini Bapao


Bitterballen € 4.70

portie Van Dobben bitterballen


Borrelgarnituur Schuwacht € 9.50
  • haring met uitjes
  • Hollandse garnalen met een kwarteleitje
  • grote garnalen in rijstebloemdeeg met een pittige saus
  • bonbon van carpaccio met filet Americain
  • mini saucijzenbroodje

 

Borrelgarnituur Gelkenes € 5.60
  • lip nuggets met dipsaus
  • bitterballen van Kwekkeboom met mosterd
  • vlammetje met zoetzure saus
  • klein warm saucijzenbroodje
  • mini frikandel


Borrelgarnituur Langerak € 11.50
  • Lauwman`s gerookte runderbiefstuk met truffel
    mayonaise en Parmezaanse chips
  • kwarteleitje met zalmkaviaar, zure room en bieslook
  • gerookte Schotse zalm met groene aspergetips
  • rode mulfilet met een knapperig kruiden korstje
  • rosé gebraden lamsfilet met mint jelly

 

Gepresenteerd op kleine wit- en bruinbrood canapés.

 

Amuselepels met: € 3.00 per lepel
  • geitenkaas met honing, pijnboompitjes en croutons
  • tongfilet met zalm en dille
  • gegrilde coquilles met gedroogde pomodori Hollandaise
  • mousseline van rivierkreeft
  • gerookte ganzenborst met eendenlevermousse en vossebessencompote
  • geroosterde lamsfilet met gegrilde paprika crème

 

 

Het zoete goed

verse fruitsalade met roomijs en slagroom € 8.50
vanille bomb met vruchtencoulis € 8.50
creme bruleé met straciatella ijs € 6.10
pana cotta met Amarene kersen € 5.40
tartuffo Italiano € 7.50
bruidstaart in lagen (p.p.) € 5.80
petitfours € 3.00
handgemaakte bonbons van Puccini (2 p.p.) € 4.20
   
Klein dessert defilé  
Verschillende taarten en vruchtenmouses, waaronder Tiramisu, bavaroisetaart, crème bruleé, chocolade taart en Panna Cotta € 9.80
   
Groot dessert defilé  
Klein dessert defilé uitgebreid met diverse soorten ijs, parfait, bonbons en een ruime kaasplank met port € 14.90

 

 

Het zoute goed

schaaltjes met zoute koekjes en gemengde nootjes € 2.60
kaas en worst met mosterd € 3.40
wilde Zeeuwse oesters op ijs met citroen (minimaal 2 dozijn) € 3,50 per stuk
Hollandse haring met uitjes € 3.70
schippersbitter met haring € 6.10
gedroogde Spaanse en Italiaanse worsten € 5.90

 

Tapas € 13,50

Verschillende soorten pinchos en schaaltjes waaronder

  • gegrilde kipspiesje met kerrie
  • varkensfiletspies
  • kleine Spaanse worstjes
  • albondigas
  • champignons
  • olijven,
  • tonijn  
  • zalmspiesjes met kaas
  • peperoni met crème kaas gevuld
  • gerookte amandelen,
  • Spaanse gedroogde ham en salami.


Bruiloften

bruidstaart in lagen (p.p.) € 5.80
petitfours € 3.00
handgemaakte bonbons van Puccini (2 p.p.)

€ 4.20

 

 

Meerdaagse arrangementen

 

Volpension Kinderdijk € 86,00

Voor wanneer u echt het beste van het beste wilt. Top culinaire verzorging van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, exclusief dranken.

Volpension Kapitein Anna € 136,00

Als Kinderdijk, inclusief uitkoop dranken binnenlands gedestilleerd.

Einde der dag

Broodje Reypenaer € 2.90
Broodje beenham € 3.60
Worstenbroodje € 3.60
Bapao (Indische gestoomd broodje met pittige saus) € 3.20

 


Kindertijd

Kindercocktail € 2,25
Kindersurprise ei € 1.75
Surprise zakje € 2.25
   
Kleine Aeolus €13,00

Keuze uit:

  • tomatensoep met balletjes of kleine caesar salade
  • kipschnitzel met frietjes en appelmoes of pasta Bolognese of vissticks met remouladesaus
  • kinderverrassingsijsje of vla flip

Drankenkaart - 2017

 

Huiswijnen

 

WITTE WIJNEN

   
op aanvraag ivm wisselend assortiment afhankelijk van het gekozen menu
   
   
   
   


RODE WIJNEN

   
op aanvraag ivm wisselend assortiment afhankelijk van het gekozen menu
   
   


ROSÉ WIJNEN

   
op aanvraag ivm wisselend assortiment afhankelijk van het gekozen menu



Te bestellen wijnen:

 

WITTE WIJNEN

   
op aanvraag ivm wisselend assortiment afhankelijk van het gekozen menu
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 


RODE WIJNEN

   
op aanvraag ivm wisselend assortiment afhankelijk van het gekozen menu
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 


CHAMPAGNE EN MOUSSERENDE WIJN

   
op aanvraag ivm wisselend assortiment afhankelijk van het gekozen menu
   
 


DESSERTWIJN

   
op aanvraag ivm wisselend assortiment afhankelijk van het gekozen menu
   
 
   
 

 


Op basis van nacalculatie (de genuttigde drankjes komen dan op de eindafrekening, die u na de vaartocht wordt toegezonden). U ontvangt bij de overeenkomst altijd een voorschotnota, die vooraf voldaan dient te worden. Ook bij drankjes op nacalculatie dient u een voorschot te betalen. Meenemen van dranken is niet mogelijk. Voor wijn en champagne kan een uitzondering worden gemaakt, u dient dan wel kurkengeld te betalen. Dit geldt niet indien u voor uitkoop van de dranken kiest. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

 

DIVERSE DRANKJES

Koffie, thee, melk € 2.00
Frisdranken, mineraal water, bier € 2.00
Jus d'orange, chocolademelk, Fristi € 2.75
Port, sherry, jenever, korenwijn,
schippersbitter en brandewijn
€ 2.50
Huiswijn, rood/wit/rosé € 2.90
Jägermeister, Campari, gin, Bacardi of vodka € 3.75
Blend whisky, Bailey's en likeuren € 5.00
Luxe cognac of malt whisky € 6.50


UITKOOP BINNENLANDS GEDISTILLEERD
Dit omvat naast de gebruikelijke non-alcoholische dranken ook bier, rode wijn, witte wijn, rosé, berenburg, vieux, bessen, jenevers, port, sherry, vermouth, korenwijn.

2 uur € 15.00
3 uur € 19.25
4 uur € 22.50
5 uur € 26.50
6 uur € 30.00
7 uur € 33.00
8 uur € 36.50
9 uur € 39.00
10 uur € 41.50
11 uur € 44.00
12 t/m 24 uur € 50.00


UITKOOP BINNEN- EN BUITENLANDSE
DRANKEN GEDISTILLEERD

Uitkoop omvat naast het binnenlands
gedistilleerd ook Jägermeister, Campari,
vodka, Pisang Ambon, Passoa, Safari, Malibu,
gin, Bacardi, Ballantine's, Famous Grouse,
Johnny Walker Red Label, Bailey's, Tia Maria,
Amaretto, Drambuie, Cointreau, Grand Marnier
rouge, Southern Comfort, Four Roses, Dimple,
Remy Martin Vsop, Glenfiddich, Bisquit, Joseph
Guy, Jack Daniels, Johnny Walker Black Label.

2 uur € 18.50
3 uur € 22.75
4 uur € 25.00
5 uur € 29.00
6 uur € 32.25
7 uur € 37.75
8 uur € 39.00
9 uur € 43.00
10 uur € 45.50
11 uur € 50.00
12 t/m 24 uur € 60.00


UITKOOP VOOR KINDEREN (4 t/m 12 jaar)

2 uur € 8.10
3 uur € 10.50
4 uur € 12.00
5 uur € 14.40
6 uur € 16.20
7 uur € 18.00
8 uur € 19.80
9 uur € 21.60
10 uur € 24.60
11 uur € 26.40
12 t/m 24 uur € 28.20

 

Luxe voorgerechten © rederij Quo Vadis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chef Richard in de professionele horeca keuken aan boord van de Kapitein Anna © rederij Quo Vadis

Entertainment aan boord

 

De mogelijkheden voor entertainment zijn erg groot en op vele gebieden mogelijk zoals muzikaal en culinair, maar ook excursies, RIB boten enz. Graag adviseren wij u hierover naar uw wensen en budget. Op de Kapitein Anna is het ook mogelijk dat u uw entertainment zelf organiseert.


 

(prijzen zijn excl. BTW, onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten en gelden t/m 31-12-2017)

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •