Lunch & diner op varend restaurant "Kapitein Anna"

Het restaurant aan boord van de Kapitein Anna voor lunch en diner © rederij Quo VadisHet kiezen van duurzame ingrediënten met een hoge kwaliteit, kruiden en vlak voor het serveren op juiste manier bereiden met een zorgvuldige presentatie en opmaak is erg belangrijk voor een geslaagd diner.


Echt geslaagd wordt het pas wanneer de  gasten waarmee u eet, de sfeer, de muziek en eventueel entertainment, de vriendelijkheid van de bediening, een bijzondere inrichting van de zaal of terras ook allemaal hun aandeel leveren.


Uiteraard kunnen we de aanwezige gasten niet bepalen, maar Kapitein Anna zorgt wel voor de andere voorwaarden en  dat de gasten blij verrast worden waardoor het beste in hun boven komt. Wij kennen alleen gezellige, vriendelijke gasten.


Kapitein Anna is alleen een restaurant voor grotere groepen. Het is de beste accommodatie voor uw gezelschap:

  • De basis van het team ( directie, chef-kok en partymanager) werkt al 15 jaar samen in het verzorgen van events voor groepen. We zijn begonnen met het gaan voor een topkwaliteit en hebben geleerd dat dit een wijs besluit was. De lijnen zijn kort en helder.
  • Door onze specialisatie op groepen zijn we flexibel in de mogelijkheden. We hoeven ons niet te richten op een doelgroep of type keuken.
  • Onze chef-kok Richard Winkel heeft na een uitgebreide opleiding gewerkt met diverse top-koks en ervaring opgedaan in restaurants in 4 landen in Noord- en Zuid Europa en Azië. We kunnen echt alles bereiden.
  • De raderboot is een geregistreerd Varend Monument uit 1911 met een rijke historie. De rijke inrichting met koper, mahonie hout en pluche blijft sfeervol.
  • Het weids uitzicht over het IJ en Noordzeekanaal is (zeker ’s avonds) wellicht het mooiste van Amsterdam.
  • Zowel op het hoofddek als op de verdieping is een groot terras.
  • Kapitein Anna beschikt over 2 salons, de Radersalon op het hoofddek met maximaal 130 zitplaatsen en de Panoramasalon op de verdieping met maximaal 70 zitplaatsen voor een sitting dinner. Voor walking dinners is de maximale capaciteit ca. 300 gasten.

Het bovendek met panoramauitzicht aan boord van varend restaurant Kapitein Anna voor lunch en diner © rederij Quo VadisIn ons cateringoverzicht vindt U een groot aantal keuzes voor lunches, diners en buffetten. We maken graag een voorstel gebaseerd naar uw persoonlijke wensen. U bent ook welkom voor een kopje koffie met bezichtiging.

 

De Kapitein Anna is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Parkeergelegenheid is er ook voldoende (betaald) en zelfs met uw eigen boot kunt u vlakbij aanmeren aan de NDSM-pier.

 

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •