Vaargebied, waar kunnen we komen?

Het vaargebied van de "Kapitein Anna" is met name de grote wateren (grote rivieren, IJsselmeer, Waddenzee) in heel Nederland en België, zolang als het via het water door haar bereikbaar is. Ook Duitsland behoort tot de mogelijkheden.


Het vaargebied van de Kapitein Anna in Nederland, Belgie en Duitsland


De Kapitein Anna is regelmatig te vinden op het (buiten)IJ bij Amsterdam © Derk-Jan Dijkstra Vele plaatsen, bijvoorbeeld Antwerpen of Gent in België, behoren tot de mogelijkheden. Als u een idee heeft, zoeken wij het voor u uit of het mogelijk is.

 

Voorheen is de "Kapitein Anna" als "Kapitein Kok" (en "Reederij op de Lek no. 6") op veel plaatsen geweest. In het begin veel op de Lek, tussen Rotterdam (Maas) en Schoonhoven (Lek). Daarnaast is ze gesignaleerd bij Kampen (IJssel), Wijk bij Duurstede / Schalkwijk (Lek), Ouderkerk (Hollandsche IJssel), Rhenen, Arnhem (Rijn), Nijmegen (Waal), Ludwigshafen (Duitse Rijn).Veerboten en sleper op het IJ in Amsterdam © rederij Quo VadisVia de nieuwe waterweg naar Rotterdam langs Schiedam © Derk-Jan DijkstraZeeschepen op het Noordzee Kanaal naar IJmuiden © Derk-Jan DijkstraKapitein Anna in Dordrecht in 2006 toen nog als Kapitein Kok © Hubert Kraaivanger
 

 

 

 

 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •